Vezi care sunt cele mai noi produse de make-up apărute! Urmărește trendul!

0
85
Publicitate Iasi

Dacă ne gândim la make-up ne vine în minte o sumedenie de produse. Așa că ne-am gândit să vă aducem cele mai bine cotate produse și testate de cei mai buni și sinceri influenceri. Fiecare make-up va începe pe un ten hidratat și curat. Așa că vă în materie de cremă pentru hidratare vă prezentăm Clinique Dramatically Different™ Hydrating Jelly. Este un gel foarte hidratant, lejer, care intră foarte repede în ten, făra a lăsa urme grase.

În materie de primer nu putem să nu meționăm Fenty PRO FILT’R Instant Retouch Primer,un produs lejer care netezește tenul și îl pregătește pentru fondul de ten. Pentru fon de ten vă aducem perechea primer-ului Fenty: PRO FILT’R Soft Matte Longwear Foundation. Un fond de ten excelent cu o gamă de culori extrem de variantă, 40 de nuanțe de unde poți să găsești nuanța indiferend de intensitatea culorii pielii pe care o ai. O altă propunere pentru fondul de ten este ceva mai scump ca preț: Dior Capture Dreamskin dreamskin fresh & perfect Cushion Broad spectrum SPF 50. Spre deosebire de Fenty este o formulă mult mai ușoară pentru acoperire mică spre medie. Fenty are o acoperire medie spre mare cu finiș mat.

în materie de corector nu se poate să nu menționăm TOO FACED Born This Way Super Coverage Multi-Use Sculpting Concealer, în 16 nuanțe. Este un corector cu o putere de acoperire mare. O varinată de corector mai accesibilă este cea de la Maybelline INSTANT AGE REWIND ERASER. Maybelline au mai scos încă 6 nuanțe disponibile în cazul în care nu vă-ți găsit nuanța potrivită.

În materie de fard de pleoape vă recomandăm oricare paletă de la Anastasia Beverly Hills sau de la TooFaced în funcție de preferințe și culoarea ochilor. Un produs extrem de bun ca blush și bronzer este paleta de la Dior backstage contour palette contour face palette contour & highlight. 

Pentru iluminarea feței vă propunem Maybelline Facestudio Master Chrome noua nuanță MOLDEN PEACH sau Fenty DIAMOND BOMB All-Over Diamond Veil. 

Rujul sau gloss-ul nu trebuie uitat din rutina unui machiaj indiferent dacă este de zi sau de seară. Un ruj mat este cel de la YSL ROUGE PUR COUTURE THE SLIM MATTE LIPSTICK, iar un glos extrem de frumos și care rezistă mult este cel de la Fenty  GLOSS BOMB Universal Lip Luminizer.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here