Un tânăr întors ieri din Italia și iubita lui au fost găsiți morți în mașină, intoxicați cu gaze de eșapament

0
71
Publicitate Iasi

Adrian Hurmuzache, în vârstă de 19 ani și iubita lui, Mădălina Palade, în vârstă de numai 16 ani, au fost găsiți morți în această dimineață de luni, 9 decembrie 2019, pe o stradă din comuna Secuieni, județul Bacău. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri se aflau în mașina băiatului, iar cauza decesului pare a fi intoxicația cu gaze de eșapament.

Mădălina Palade, 16 ani și Adrian Hurmuzache, 19 ani, găsiți fără viață în mașină în această dimineață. Foto: Facebook

Adrian s-a întors din Italia în cursul zilei de ieri și avea numai o săptămână de când  a schimbat mașina, cumpărând de această dată un autoturism Audi TT, scrie observator.tv. Aseară, tânărul de 19 ani și iubita lui s-au retras cu mașina pe o stradă lăturalnică din comună, dornici să petreacă puțin timp împreună, dar în această dimineață un angajat al unui service auto din zonă care-l cunoștea pe băiat a găsit autoturismul tot acolo, cu farurile aprinse.

Când s-a apropiat de mașină, bărbatul a observat că trupurile celor doi se aflau în interior și erau inerte, iar atunci și-a dat seama că cei doi sunt morți și a alertat autoritățile. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs această tragedie, dar din primele informații reiese că cei doi tineri au murit intoxicați cu gazele de eșapament ale mașinii din cauza unei defecțiuni tehnice a autoturismului Audi TT.

Poliția la locul tragedie. Foto: observator.tv

„Poliţiştii din Secueini au fost sesizaţi despre faptul că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosaru penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi a autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here