Un soț și o soție s-au îndrăgostit de o femeie!

0
8
Publicitate Iasi

Amândoi! Acum au o relație în trei, cu șase copii! Cum funcționează tot. „Nu simțim gelozie, ci teamă”

Un soț și o soție din Statele Unite ale Americii s-au îndrăgostit de o femeie. Da, amândoi! După ce s-au întâlnit, au început o relație în trei, cu șase copii! Au povestit cum funcționează totul între ei.

[UPDATE 2020] Ca model de videochat trebuie sa ai multa imaginatie!

Cameron McGee și soția lui, Mackenzie, cu care s-a căsătorit în urmă cu 10 ani, au cunoscut-o pe Naomi Snell, în vârstă de 34 de ani, când fii lor – ai celor doi soți și ai celei de-a doua femei – au participat împreună la un antrenament de fotbal la un club din Centralia, Washington.

Cei doi soți s-au cunoscut când aveau doar nouă ani, și au împreună trei copii – Atticus, în vârstă de 7 ani, Maxim, în vârstă de cinci ani, și Solomon, în vârstă de trei ani.

[UPDATE 2020] Fii propriul tau sef!

 

Aceștia nu au mai experimentat o astfel de relație până când au întâlnit-o pe iubita lor, Naomi Snell, originară din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, la rândul ei mamă a trei copii – Elizabeth (10 ani), Oliver (opt ani) și William (șapte ani).

Cei trei au început să se viziteze, iar în doar câteva luni, s-au îndrăgostit… Toți trei.

Deși și-au început relația în octombrie 2018, cei trei au oficiat-o abia în mai 2019, astfel încât să își protejeze copiii.

„Fiecare dintre noi este îndrăgostit de ceilalți doi. Suntem egali în această relație în trei, care este una închisă. Cel mai mare avantaj este iubirea multă și lucrul în echipă, ce nme ajută să ne trăim viața ușor și cu bucurie”, a explicat Mackenzie McGee.

„Copiii noștri au fost extrem de entuziasmați. Au încă o persoană care are grijă de ei și mai au încă trei frați”, a adăugat ea.

 

[UPDATE 2020] Jobul unui model de videochat privit prin ochii unui admin de studio, Mihaela!

Aceeași femeie a explicat că multe persoane din anturajul lor nu au vrut să audă despre o asemenea poveste și au presupus că este vorba doar despre un joc sexual.

„Sunt și oameni care cred că avem o relație deschisă, și ne propun să facem amor împreună. Nu suntem geloase una pe alta așa cum se gândește lumea. Este mai degrabă o teamă de a nu pierde ceva, vreun moment, decât gelozie. Discutăm cu onestitate și rezolvăm problemele. Comunicăm foarte ușor”, a mai spus Mackenzie McGee.

[UPDATE 2020] Care sunt variantele legale de încheiere a unui contract în domeniului video chat-ului?

ACEST ARTICOL A FOST PRELUAT DE PE A1.RO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here