Un pistolar vasluian si-a aratat puterile in centrul orasului

0
30
Publicitate Iasi

Un bãrbat de 37 de ani, venit de pe meleagurile austriece, si-a încordat muschii în centrul orasului dupã ce un vasluian a avut curajul sã-i atragã atentia cã a parcat neregulamentar. În loc sã-si cearã scuze, „austriacul” a arãtat pistolul, dar efectul a fost altul. În loc sã fie intimidat, vasluianul a anuntat politistii. Pistolarul s-a ales cu dosar penal si va trebui sã dea socotealã în fata unui procuror.

De la înjurãturi si amenintãri verbale în trafic, zilele trecute s-a ajuns si la alt nivel în municipiul Vaslui. Si asta dupã ce un bãrbat de 37 de ani a vrut sã-l reducã la tãcere pe un altul care-i atrãsese atentia cã a parcat neregulamentar si si-a scos, de la brâu, pistolul. Totul s-a petrecut chiat în centrul municipiului Vaslui, pe strada Stefan cel Mare.

Maria, 31 de ani, Iași

 

Numai cã, în loc sã fie redus la tãcere de pistol, vasluianul amenintat a anuntat autoritãtile. În scurt timp, pistolarul, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Austria, a ajuns pe mâna politistilor. Pe numele lui a fost deschis dosar penal si va trebui sã rãspundã în fata unui procuror. „Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au efectuat si o perchezitie la domiciliul bãrbatului, ocazie cu care au depistat si ridicat, în vederea cercetãrii, douã pistoale cu aer comprimat, recipiente cu aer comprimat ce deserveau cele 2 pistoale, precum si munitie aferentã (proiectile din cauciuc). În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã acesta nu posedã autorizare pentru detinerea armelor neletale, acestea fiind introduse în România, din Austria, fãrã respectarea prevederilor legale.

Ioana, 28 de ani

 

Bãrbatul este cercetat si cu privire la faptul cã, în dimineata zilei de 13 august, conducând un autoturism înmatriculat în Austria, pe strada Stefan cel Mare din municipiul Vaslui, a sicanat si amenintat un alt participant la trafic. În cauzã sunt continuate activitãtile de cercetare penalã sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, urmând a fi stabilitã si probatã întreaga activitate infractionalã”, au declarat reprezentantii IPJ Vaslui.

Ana, Iași, 28 de ani

 

acest articol a fost preluat de pe vremeanoua.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here