14.5 C
Iași
vineri, 18 septembrie, 2020
Acasă Monden Calatorii Un muzician român în vârstă de 47 de ani, rezident în Roma,...

Un muzician român în vârstă de 47 de ani, rezident în Roma, a fost arestat ,acuzat de abuzul a cel puţin 3 fete de 10 ani

0
110
Publicitate Iasi

Muzician român, profesor de chitară, arestat la Roma

Un profesor român de chitară, muzician, în vârstă de 47 de ani a fost arestat de poliție, acuzat de abuzul elevilor săi, în timpul lecțiilor de chitară pe care le oferea la domiciliile acestora.

La sfârșitul unei anchete coordonate de procurorii italieni, ofițerii au pus în aplicare un ordin de arest la domiciliu împotriva muzicianului roman, informează giornalelavoce.it.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

În prezent există trei cazuri de abuz dovedite ale profesorului, notează presa italiană, care citează anchetatorii, iar aceste abuzuri privesc trei fete de aproximativ 10 ani.

Investigațiile, care au durat câteva luni, au fost declanșate de o plângere din partea părinților uneia dintre fete care a mărturisit ce se întâmplă în timpul lecțiilor. Investigațiile au fost extinse, pentru audierile şi altor minori implicați.

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here