Un caine polueaza mai mult decat un SUV

0
3
Publicitate Iasi

Cercetatorii din Noua Zeelanda au realizat un studiu care viza impactul negativ asupra mediului al cainilor si al SUV-urilor. In urma datelor colectate, a reiesit ca animalele de casa sunt mai daunatoare pentru planeta decat masinile.

Acest rezultat a fost combatut imediat de Institutul din Seattle, care a declarat ca studiul a fost viciat din mai multe puncte de vedere.

Angajam “Mistress” pentru videochat!

 

Neozeelandezii Robert si Brenda Vale, de la Universitatea Victoria din Wellington, au plecat de la premisa ca un caine de talie medie are un impact asupra mediului mai mare decat o Toyota Land Cruiser cu un propulsor V8. Ei au spus ca un caine de talie medie consuma pe zi 90 de grame de carne si 156 de grame de cereale, in urma carora rezulta o asa-numita amprenta ecologica de 0.84 hectare. Australienii au comparat aceste rezultate cu cei 55.1 gigajouli utilizati de Toyota Land Cruiser pe an si in urma carora ar rezulta o amprenta ecologica de doar 0.41 hectare.

Angajam BBW pentru videochat!

 

Aici intervin cercetatorii din Seattle, spunand ca australienii au facut niste presupuneri indoielnice, ei neluand in considerare utilizarea produselor secundare pentru fabricarea hranei de caini.

 

Vrei sa faci bani pentru vacante? Hai la VixenStudio!

 

De asemenea, cercetarile au fost facute in conditiile in care masina era condusa 10.000 de kilometri pe an, insa Departamentul de Energie din SUA a confirmat un numar de doua ori mai mare decat presupunerile australienilor.

sursa: automarket.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here