Un angajat al Jandarmeriei din Suceava este anchetat pentru că ar fi exploatat sexual două adolescente de 15 ani

0
42
Publicitate Iasi

Nu ar fi acţionat singur, ci împreună cu iubita sa. Fetele erau convinse să vină în locuinţa celor doi, unde întreţineau relaţii intime cu diverşi clienţi, contra-cost.

Totul a ajuns la urechile colegilor, care l-au denunţat. Bărbatul şi-a dat demisia şi este cercetat acum sub control judiciar.

Ana , 28 ani , Suceava

Părinţii jandarmului abia îşi găsesc cuvintele. Au aflat că fiul lor ar fi racolat două fete, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Iar complice i-ar fi fost chiar iubita sa.

Faptele s-ar fi petrecut în 2016 şi 2017, iar victimele au fost două eleve, care, pe vremea aceea, aveau 15 ani. Fetele proveneau din familii devaforizate şi ar fi fost obligate să întreţină relaţii intime chiar în locuinţa bărbatului, din Câmpulung Moldovenesc. Ar fi primit şi ele o parte din banii încasaţi de la clienţi. Bărbatul lucra la Detașamentul de Jandarmi din oraş şi a fost dat în vileag de colegii săi.

Jandarmul şi iubita sa au fost reţinuţi. Apoi, instanţa a decis să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Însă DIICOT Suceva a făcut recurs, care urmează să se judece zilele următoare.

Maria, 41 ani , CUG,Iasi

acest articol a fost preluat de pe a1.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here