Trei zodii au practic lipici la bani.

0
350
Publicitate Iasi

Berbec

Încăpățânați și orgolioși, dar totodată organizați și tenace, Berbecii se pot plânge de multe, dar nu de lipsa banilor. Pentru ei, a avea o situație financiară confortabilă este o prioritate și vor face totul pentru a-și umple conturile, cât mai rapid cu putință. Ceea ce surprinde, însă, este faptul că nu par a depune prea mult efort în acest sens. Lucrurile se leagă între ele, iar drumul profesional este de cele mai multe ori lipsit de greutăți. De altfel, Berbecii vor reuși să adune mici averi la vârsta la care alții încă doar visează la ele. Și nativii din această zodie nu vor încetini ritmul, chiar dacă își asigură un trai mai mult decât decent. Din contră, vor continua să câștige din ce în ce mai mult, cu din ce în ce mai puțin efort. Cum o fac, doar ei știu.

https://vixenstudio.net/bani-albi-pentru-zile-negre/

Fecioară

Fecioarele au lipici la bani și pe bună dreptate. În cazul lor, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Rar găsești oameni mai motivați și mai maturi în ceea ce privește parcursul profesional. Fecioarele sunt genul de persoane care fac afaceri la colțul blocului, în timp ce restul copiilor joacă fotbal. Încă de mici învață cum să negocieze și să câștige aliați, pentru ca la momentul potrivit să o ia pe cont propriu, pentru a-și îndeplini visele. Fecioarele nu prea sunt de acord cu statutul de angajat, așa că una dintre priorități va fi dezvoltarea unei afaceri. De la zero, fără niciun ajutor. Zi de zi, fără încetare, vor construi un adevărat imperiu, pe care îl vor administra și păzi cu tenacitate. Din acel moment, problemele cu banii vor fi doar lucruri care li se întâmplă altora.

https://vixenstudio.net/irina-videochatul-m-a-ajutat-sa-scap-de-batai-si-sa-ma-redescopar-ca-femeie/

Scorpion

În cazul Scorpionilor, totul ține de fler. Simt atunci când vine o oportunitate majoră și profită de ea la maximum, pentru a-și îndeplini toate dorințele. Nu le stă bine să muncească de dimineața până seara și, de altfel, nici nu își doresc asta. Talentul lor este de a identifica potențial acolo unde alții nu văd nimic. Un nou produs sau serviciu, o idee genială de afaceri, o problemă care – odată rezolvată – schimbă destine, acestea sunt lucrurile urmărite de nativii din zodia Scorpion. Se pricep să adune oameni și să negocieze cu fiecare în parte, astfel încât toți să câștige câte ceva, o mică parte, însă, din ceea ce li se cuvine lor. Daci ai impresia că ai câștigat dintr-o afacere cu un Scorpion, cel mai probabil a obținut de zece ori mai mult decât tine.

https://vixenstudio.net/cum-a-reusit-ioana-sa-si-salveze-mama-cu-ajutorul-videochatului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here