Trei români au fost spulberaţi cu maşina de un cuplu pe care-l bătuseră măr cu o oră înainte, în Austria

0
1189
Publicitate Iasi

Trei români au fost spulberaţi cu maşina de un cuplu pe care-l bătuseră măr cu o oră înainte, în Austria. Unul dintre români e în continuare în comă, în vreme ce iralndezii au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie.

Un cuplu de irlandezi, amândoi 29 de ani, a fost judecaţi şi condamnaţi marţi, în Austria, pentru dublă tentativă de omor, după ce au intrat cu maşina în trei români care mergeau pe marginea drumului. Doi dintre ei au fost loviţi în plin, unul e încă în comă şi medicii nu ştiu dacă îşi va mai reveni vreodată.

Pe 28 octombrie 2018, cuplul de irlandezi a mers într-un club din Liezen. La plecare, la garderobă, cei doi au avut o altercaţie cu trei români. Aceştia i-au bătut pe irlandezi, măr, l-au umplut pe bărbat de sânge, apoi au plecat din club. Au luat-o pe jos, pe marginea şoselei.

După aproximativ o oră, scrie kleinezeitung.at, irlandezii i-au ajuns din urmă cu maşina pe cei trei români, iar femeia i-a recunoscut. I-a spus partenerului ei să intre direct în cei trei bărbaţi cu automobilul. Iar acesta a făcut asta fără să stea pe gânduri.

Doi dintre români au fost loviţi în plin, al treilea a scăpat cu răni superficiale. Unul dintre cei doi rîniţi grav e încă în comă, având leziuni grave la cap.

Tânărul irlandez care era la volan spune că nu a luat în serios cererea iubitei lui de a-i ucide pe cei trei şi că doar i-a acroşat cu oglinda. Judecătorul nu l-a crezut, astfel că el a primit o pedeapsă de 16 ani de închisoare, iar femeia care l-a insitgat 14 ani.

acest articol a fost copiat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here