Trei persoane i-au furat arma unui pădurar

0
28
Publicitate Iasi

Duminică, 15 septembrie, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către un lucrător din cadrul Ocolului Silvic Borca cu privire la faptul că, în timp ce se afla în serviciu pe raza localității Borca, i-a fost sustrasă arma.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în seara zilei de 15 septembrie, în timp ce trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani, toți din Suceava, se aflau pe un drum forestier din localitatea Borca, pe fondul unui conflict spontan, ar fi sustras arma de serviciu și încărcătorul cu cinci cartușe din autoturismul unui bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

Adina, 31 de ani, Iași

În jurul orei 21.00, cei în cauză ar fi sesizat prin SNUAU 112 faptul că unul dintre ei ar fi fost lovit cu patul armei de către bărbatul din Borca, armă ce ar fi fost abandonată, aceștia dorind să o predea polițiștilor.

Cei trei au fost depistați și identificați de polițiști pe raza județului Suceava, arma în cauză fiind predată la sediul Poliției orașului Frasin.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamț în vederea stabiliri, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Potrivit surselor noastre, bărbatul din Borca este aceeași persoană care anul trecut s-a împușcat din greșeală în picior după ce s-a speriat de o ursoaică.

Alina, 25 de ani, Iași

 

 

acest articol a fost preluat de pe stiri-neamt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here