Traficanti de droguri, arestati de politistii ieseni

4
207
Publicitate Iasi

La inceputul saptamanii, politistii ieseni au organizat o serie de perchezitii la domiciliul unor persoane suspecte de trafic de droguri.

In urma perchezitiilor, agentii au depistat mai multe persoane care transportau si comercializau substante psihoactive.

„Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iasi au efectuat sapte perchezitii domiciliare la adresele a doi barbati cercetati pentru comiterea infractiunilor de introducere in tara si trafic de droguri de mare risc (cocaina), respectiv trafic de droguri de risc si efectuarea de operatiuni, fara drept, cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Politistii au depistat in flagrant un barbat, de 36 ani, din municipiul Pascani, care ar fi introdus in tara, cu autoturismul, ascunse in locasuri special amenajate, 200 de grame de cocaina. La aceeasi data, politistii B.C.C.O. Iasi au depistat un tanar, in varsta de 26 ani, din orasul Targu Frumos, in timp ce se deplasa pe raza orasului Targu Frumos, la volanul unui autovehicul, fara a avea permis de conducere. Acesta transporta substante cu efecte psihoactive, cel mai probabil in scop de comercializare.” a precizat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

 

Totodata, s-au efectuat si sapte perchezitii la domiciliul acestora, de unde s-au ridicat diferite cantitati de droguri, substante cu efecte psihoactive, bani ce ar fi proveniti din comercializarea drogurilor, un autoturism de lux, dar si alte bunuri care ar fi servit la comiterea de infractiuni.

In baza probelor, procurorii de la D.I.I.C.O.T.- S.T. Iasi au dispus retinerea celor doi barbati, pentru 24 de ore. Prezentati in fata judecatorilor de la Tribunalul Iasi, acestia au fost arestati preventiv. Ancheta continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducere in tara si trafic cu droguri de mare risc.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here