Top 3 zodii care suferă în dragoste.Horoscop 2019

0
260
Publicitate Iasi

Taur

Nativii Taur sunt extrem de vulcanici şi reacţionează deseori pe moment, fără să îşi dea seama de repercursiunile faptelor lor. Există posibilitatea ca în următoarea perioadă să aibă multe probleme în dragoste, iar suferinţa este inevitabilă. Fie că aveţi parte de un conflict major, de o despărţire ori de o trădare, trebuie să reţineţi faptul că sănătatea voastră mintală este foarte importantă. Nu lăsaţi evenimentele nefaste să vă afecteze prea mult. Liniştiţi-vă şi gândiţi-vă dacă lucrurile pot fi reparate.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt predispuşi la trădare. Şi nu neapărat din cauza partenerului, ci pot fi chiar ei infideli. Aveţi mare grijă în cazul în care credeţi că distracţia nu vă poate aduce foarte multă nefericire mai târziu. Dacă aveţi o relaţie stabilă şi vă doriţi mai multă libertate, soluţia este să discutaţi despre acest lucru pur şi simplu. Uneori sinceritatea este mult mai bună decât timpul pierdut în ascunderea minciunilor.

Scorpion

Nativii Scorpion se pot simţi destul de nefericiţi în următoarea perioadă, mai ales dacă nu au un partener stabil. Solitudinea însă nu este atât de rea pe cât aţi crede. Este important să vă cunoaşteţi înainte de toate pe voi şi mai apoi pe cei din jur. Aflaţi ce vă place, ce vă face să vă simţiţi confortabil şi ce fel de oameni vă aduc buna dispoziţie. Nu trebuie să suferiţi pentru că dragostea nu a intrat încă în casa voastră. Toate lucrurile bune vin exact atunci când nici măcar nu vă aşteptaţi, motiv pentru care trebuie să fiţi pregătiţi.

acest articol a fost preluat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here