Toader: ,,Eu am vorbit de dosarul de candidatură, nu de mapa profesională a lui Lazăr!”

0
35
Publicitate Iasi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, că s-a referit la dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr şi nu la mapa profesională, atunci când a spus că în acel dosar există rezoluţia de clasare care-l priveşte pe şeful statului Klaus Iohannis.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

„Nu mă refer la faptul că o anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură şi nu de mapa profesională şi atunci îţi pui întrebarea de unde pornirea aceasta de a face deosebirea dintre dosar de candidatură şi mapă profesională, când ştim prea bine deosebirile şi nu a fost vorba de aşa ceva”, a afirmat Tudorel Toader, în această dimineaţa, la sediul Ministerului Justiţiei.

Câștigă între 300 și 3000 de lei pe zi!

Întrebat dacă va face publice toate documentele referitoare la acest subiect, inclusiv acea rezoluţie care ar exista la dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr, ministrul Justiţiei a răspuns: „Astăzi (marţi – n.r.) vă voi oferi răspunsurile. Nu plec din minister până nu ofer toate răspunsurile”.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share și like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here