Targul Ghidul Miresei 29-30 septembrie 2018 – Centrul Providenta (Agora), a treia editie!

0
39
Publicitate Iasi

Targul Ghidul Miresei va avea loc în perioada 29-30 septembrie 2018 la centrul Centrul Providenta (Agora). Între 29 și 30 Septembrie 2018 la Centrul Providența (Agora) ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre sute de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Ghidul Miresei te așteaptă cu reduceri  la rochiile de mireasă, costume de ceremonie și ținute de seară! Nu rata cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul „Top Reduceri 2018 Ghidul Miresei”!

Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri substanţiale din noile colecții 2019 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete dar și de accesorii sau decoruri de vis!

PROGRAM DE VIZITARE

Sâmbătă, 29 Septembrie 10:00-20:00
Duminică, 30 Septembrie: 10:00-18:00

BILETE DE INTRARE

Pretul biletului este 12 LEI și este valabil întreaga zi.
Biletele se achiziționează direct la intrarea în TÂRG.

BILETE GRATUITE

Urmărește paginile de Facebook ale EXPOZANȚILOR înscriși pentru a participa la Concursuri pentru Intrare Gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here