Tânără mamă ucisă de soţ, în Italia. Zînaida Solonari a murit în plină stradă

0
83
Publicitate Iasi

O tânără moldoveancă în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soţul ei, în Italia, după o căsnicie de 13 ani. Femeia, mamă a trei copii, a fost înjunghiată fără milă de bărbatul de 47 de ani.

Zînaida Solonari – Zîna, cum îi spuneau prietenii – a înţeles că soţul ei devenise foarte gelos şi, potenţial, periculos. Acesta a fost motivul pentru care, săptămâna trecută, a chemat carabinierii la locuinţa lor din localitatea Cologna al Serio, provincia Bergamo.

Corina, 40 de ani, Iași

Femeia le-a spus poliţiştilor că Maurizio Quattrochhi făcuse o criză de gelozie, devenise agresiv şi o amenința, bărbatul bănuind-o că are o relaţie cu un altcineva.

„Dacă pleci, te omor și apoi mă sinucid”, i-a spus Maurizio soției sale.

Oamenii legii s-au prezentat la apartamentul familiei, însă tânăra nu l-a mai denunţat. A preferat să se mute, împreună cu cele trei fiice ale ei, la sora sa, scrie La Repubblica.

Anamaria, 27 de ani, Iași

 

Doar că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul cu care a împărțit 13 ani din viață, a aşteptat-o în faţa locuinţei şi, cu un cuţit de bucătărie, a înjunghiat-o de două ori: în gât şi în piept. După ce a atacat-o, italianul a fugit, lăsându-şi soţia să se stingă pe caldarâm. Tânăra mamă a fost găsită de sora ei care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

După mai puţin de 16 ore de la crimă, carabinierii l-au prins pe criminal între localitățile Calcio și Martinengo, apoi l-au dus la cazarma din Treviglio.

Astăzi, un judecător este aşteptat să confirme arestul preventiv.

Alexandra, 26 de ani, Iași

 

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here