Şoferul din Iași care a luat pe capotă un poliţist înarmat, ca să scape de amendă, acuzat de ultraj

0
49
Publicitate Iasi

Imagini uluitoare au fost surprinse în centrul Iaşiului. Un poliţist local a fost luat pe capota maşinii şi târât câţiva metri prin oraş de un şofer care voia să scape de o amendă. Şoferul s-a ales, în cele din urmă, cu un dosar penal. Cursa s-ar fi putut încheia cu o tragedie dacă poliţistul nu scotea arma, pentru a-şi salva viaţa.

Momentul în care poliţistul este luat pe capotă a fost surprins de un alt şofer aflat în apropiere. Bărbatul implicat în incident se opreşte abia atunci când agentul trage un foc de armă în aer.

Cursa uluitoare a început după ce şoferul a încercat să scape de o amendă pentru parcare neregulamentară în centrul oraşului Iaşi. 

Şoferul lăsase maşina într-un loc cu semn de oprire interzisă. Când s-a întors la maşină era aşteptat de doi agenţi de la poliţia locală.

Scandalul a pornit atunci când agenţii i-au cerut şoferului să se legitimeze.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

Şoferul, acuzat de ultraj

Agentul local a fost transportat la spital.

Diana Cimpoieşu, coordonator SMURD Iaşi: Pacientul are contuzie la nivelul şoldului stâng şi a coapsei stângi. Este conştient, stabil hemodinamic şi evident în şoc emoţional.

Poliţiştii locali trag un semnal de alarmă şi le transmit şoferilor că au dreptul conform legii să îi oprească în trafic sau să îi amendeze dacă au parcat ilegal.

Suspectul a fost audiat de poliţişti. Şi-a recunoscut faptele, iar acum este acuzat de ultraj.

acest articol a fost preluat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here