Shakira risca o condamnare la inchisoare si o amenda uriasa, pentru un prejudiciu de 14.5 milioane euro

0
120
Publicitate Iasi

Celebra cantareata Shakira, sotia fotbalistului Gerard Pique, a fost pusa sub acuzare in Spania. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe data de 12 iunie.

Shakira are probleme cu legea in Spania. La fel ca Ronaldo si Messi, care au platit amenzi drastice si au primit condamnari cu suspendare, celebra artista ar fi prejudiciat statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe 12 iunie.
Potrivit presei din Spania, procurorii antifrauda din Spania suspecteaza faptul ca Shakira nu a platit taxe timp de mai multi ani si a prejudiciat astfel statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Avocatii artistei explica: „Banii au fost obtinuti din turnee internationale, iar clienta noastra a locuit mai putin de 6 luni pe an in Spania, conditie impusa de autoritati pentru a deveni rezident fiscal in aceasta tara”.
Shakira are 42 de ani si este casatorita cu Gerard Pique, de la Barcelona.

Castiga si tu in fiecare luna intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here