Serialul „Game of Thrones” se apropie de final!

0
38
Publicitate Iasi

Serialul „Game of Thrones” se apropie de final, iar autorul său, George R.R. Martin vine cu o vesta bună. Se pare că realizatorii producției au aprobat pilotul dintr-un prequel al seriei. Martin a scris pe blogul personal că mica serie se va numi “The Long Night” și că lucrurile au fost puse în mișcare. După cooptarea lui Naomi Watts, scriitorul anunța ca procesul de casting este în plină deșfășurare, potrivit filmnow.ro

Câștigă între 300 și 3000 de lei pe zi! Click AICI!

Ulterior, intr-o alta postare, acesta si-a cerut scuze, spunand ca prequel-ul nu are inca un titlu. “HBO m-a informat ca pilotul al carui scenariu este scris de Jane Goldman nu este (inca) numit „The Long Night”. Este cu siguranta titlul pe care il prefer, dar momentan pilotul este oficial fara titlu. Deci… greseala mea, greseala mea, greseala mea”, a adaugat R.R. Martin.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

In ceea ce priveste alte posibile prequel-uri ale serialului, Martin sustine ca nu poate spune subiectul acestor proiecte. Mica serie urmeaza sa se centreze pe perioada din urma cu mii de ani inainte de evenimentele prezentate in „Game of Thrones”, o epoca in care Westeros facea tranzitia de la o lume fantastica, spre timpuri ceva mai familiare noua, mai exact cele dominate de asaltul mortilor vii condusi de Umblatorii Albi. Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” va fi lansat abia anul viitor. Este preconizat ca filmarile sa inceapa in 2019 si, evident avand in vedere cronologia intrigii, prequel-ul nu va folosi niciun membru al show-ului curent.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here