Şeful Tarom Iaşi şi un poliţist de frontieră, prinşi la vamă cu 500 de pachete de ţigări. „Nu ni s-a părut mult!”

0
219
Publicitate Iasi

Şeful Tarom Iaşi şi un şef de tură de la poliţia de frontieră au fost prinşi la vamă cu maşina burduşită de ţigări. Au încercat să introducă ilegal în ţară aproape 500 de pachete.

Presa locală scrie că, deşi ar fi trebuit să fie amendaţi cu 10.000 de lei, conform procedurilor, celor doi doar li s-a confiscat marfa.

Şeful Tarom Iaşi şi ofiţerul poliţist de la Aeroport se întorceau din Republia Moldova cu maşina burduşită de ţigări. Cumpăraseră, împreună cu alţi 3 prieteni, 490 de pachete din duty free şi mai mulţi litri de whisky.

În vama Sculeni au fost controlaţi de poliţistul de frontieră, apoi de vameş.

Persoane din cadrul Vămii citate de Ziarul de Iaşi susţin că cei doi ar fi fost lăsaţi să plece cu tot cu ţigări dacă nu ar fi intervenit poliţiştii de frontieră.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

Şeful Tarom: Nu e nimic spectaculos!

Contactat de jurnaliştii locali, directorul Tarom a oferit explicaţii halucinante.

Dan Lucian Oglin­zanu susţine că nu i s-a părut o cantitate mare.

„Noi am luat cartuşe cu ţigări, nu am socotit pachetele şi nu ni s-a părut mult. Fiecare dintre noi am cumpărat ţigări pentru toată familia. Le-am lăsat acolo, am spus că sunt ale mele, şi gata. Am păstrat fie­care doar câte două pachete cu ţigări şi alcool şi am plecat. Nu este nimic spectaculos”, a declarat şeful Tarom.

Deşi ar fi trebuit să fie amendaţi conform prevederilor în vigoare, celor doi şefi doar li s-a confiscat marfa, scrie Ziarul de Iaşi.

Sindicatul Poliţiştilor: se încercă muşamalizarea cazului!

Atitudine a luat şi Sindicatul Poliţiştilor care acuză că se încearcă muşamalizarea cazului.

Deşi situaţia a fost raportată către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră nu s-a întâmplat nimic. În comunicatul sindicatului se arată că ofiţerul beneficiază şi acum de protecţie aşa cum s-a întâmplat şi în lte cazuri.

Acum poti adauga anunturi gratuite si nelimitate pe cel mai mare portal de anunturi din Moldova – AnuntuldeIasi.ro

acest articol a fost preluat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here