Se reiau dezbaterile publice la Iasi. Intra in discutii 60 de PUZ-uri

0
10
Publicitate Iasi

Primaria Iasi relanseaza dezbaterile publice ce privesc proiecte imobiliare dupa o pauza de aproape 8 luni de zile. Aceasta perioada lunga de timp a determinat ca, pe parcursul lunii mai, sa se organizeze nu mai putin de 17 dezbateri deschise publicului la sediu institutiei.

[Update 2020] Videochat-ul si 15 lucruri pe care nu le stiai despre acest job

 

Obiectul discutiilor vor fi peste 60 de planuri urbanistice, printre care proiecte ce vor pune o amprenta majora asupra dezvoltarii unor zone din oras.

[Update 2020] Cum reusesti sa castigi mai multi bani din videochat

 

 

In acest sens vine un proiect initiat de firma M. Chim in cartierul Dacia, langa magazinul Lidl: 4 blocuri cu 16 etaje pe o suprafata de aproape 9.000 mp. Pe partea nord-vestica a suprafetei, blocurile M. Chim se vor invecina cu cele pe care vrea sa le ridice BCC Agregate: un ansamblu cu imobile cu regim mediu de inaltime.

[Update 2020] Ingredientele retetei de succes in industria videochat

 

 

De asemenea, tot in cartierul Dacia, la 300 de metri de zona Lidl, M. Chim pregateste un alt proiect important: 15 blocuri, dintre care 14 au cate 16 etaje. In apropierea acestui proiect, firma Comat a primit aprobare pentru un ansamblu de 8 blocuri cu cate 10 etaje, unul cu 18 etaje si un altul cu 6 etaje. Artera principala de circulatie unde se va descarca traficul din toate aceste ansambluri va fi strada Tabacului.

Luminița, 47 de ani, Iași

 

 

 

Un alt proiect de amploare este si cel propus de firma Agroland, in zona Iasitex pana spre Dedeman, unde se va construi un complex cu blocuri de 4, 8 si 20 de etaje.

Doina, 24 de ani, Iași

 

 

Si in zona Aurel Vlaicu trei firme (Asam, Autoplus Repair si Imperia Development) au depus un proiect de construire de blocuri pe un teren de 4,2 hectare. Pe acest teren, momentan, se afla aproape 30 de hale industriale ce urmeaza a fi demolate. Aici, din plansa urbanistica reiese ca vor fi construite cateva zeci de tronsoane de bloc (locuinte colective si birouri) cu un regim de 9 si 12 etaje.

Daniela, 24 de ani, Iași

 

 

Tot in aceasta zona mai este propus si un proiect al firmei Chiro Limited care prevede blocuri cu 8 si 10 etaje.

Andreea, 23 de ani, Iași

 

 

Printre dezbateri, se numara si un proiect PUZ, initiat de latifundiarul Ioan Zapodeanu, pe malul lacului Aroneanu. Omul de afaceri detine 20.000 mp si vine cu propunerea de a construi un cartier de 40 de vile )demisol, parter si un etaj).

Marinela, 25 de ani, Iași

 

 

Firma Trutzi SRL propune amenajarea unui ansamblu cu 3 corpuri de cladire pe un teren de peste 12.000 mp, pe soseaua Iasi-Tomesti. Aceste corpuri de cladire vor gazdui hale de depozitare confectii metalice, birouri administrative si un showroom.

Ingrid, 26 de ani, Iași

 

 

In zona Pacurari, in apropierea Casei Buicliu, firma Forest Hills Gardens SRL propune un ansamblu cu functii mixte (birouri, spatii cazare, spatii comerciale etc.) cu doua corpuri cu regim de 4 si 7 etaje si doua niveluri in subteran.

Adriana, 25 de ani, Iași

 

 

Dezbaterile se vor organiza la sediul Primariei in perioada 4-26 mai. Accesul celor interesati va fi permis in limita a 20 de persoane, cu respectarea normelor de distantare fizica.

Oana, 32 de ani, Iași

 

 

 

Mai multe detalii despre fiecare proiect urbanistic se gasesc pe site-ul Primariei Iasi, primaria-iasi.ro, la sectiunea „Dezbateri publice”.

Dana, 28 de ani, Iași

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here