Scandal de coruptie la RAR! Iesean retinut pentru ca a cerut spaga

0
39
Publicitate Iasi

Un individ a fost ridicat de anchetatorii ieseni si dus la audieri, fiind acuzat de coruptie. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi a propus arestarea la domiciliu in cazul lui Fanica Troncuta. Judecatorii ieseni au respins aceasta propunere, barbatul fiind plasat sub control judiciar, timp de 60 de zile.

[UPDATE 2020] Cum reusesti sa treci interviul de angajare ca model de videochat

 

 

„Instanta respinge propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, de luare a masurii preventive a arestului la domiciliu pentru doua infractiuni de trafic de influenta si instituie masura preventiva a controlului judiciar pe o durata de 60 de zile”, au precizat magistratii ieseni. Decizia nu este una definitiva, aceasta putand fi contestata.

[UPDATE 2020] Trucuri pentru mentinerea unor sani fermi si proportionali

 

 

 

Ieseanul Fanica Troncuta a intrat recent in vizorul anchetatorilor.

[UPDATE 2020] Week-end la piscina? Iata cum poti alege costumul de baie potrivit!

 

 

 

„In cursul lunii ianuarie 2021, inculpatul, in mod direct, a pretins suma de 650 de lei pentru sine si pentru altul. Pe data de 18 ianuarie 2021, acesta a primit suma mentionata de la un martor, lasand sa se creada ca are influenta asupra functionarilor publici – ingineri auto, din cadrul Registrului Auto Roman – Reprezentanta Iasi, asupra carora va interveni si ii va determina sa indeplineasca un act contrar indatoririlor de serviciu. Acest act consta in efectuarea unei inspectii tehnice periodice (ITP) cu un rezultat pozitiv, de admitere, prin certificarea incadrarii unui autoturism in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei”, a mentionat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

[UPDATE 2020] Top 6 lucruri misterioase despre orgasm

 

 

Totodata, oamenii legii au mai afirmat ca, in februarie 2021, inculpatul a mai solicitat o suma de bani unui individ.

[UPDATE 2020] Tu stii cum sa te imbraci in functie de forma corpului?

 

 

„In cursul lunii februarie 2021, inculpatul a pretins suma de 300 de euro, in mod direct, pentru altul. Pe data de 24 martie 2021, inculpatul a primit suma mentionata de la un martor, lasand să se creada ca are influenta asupra functionarilor publici din cadrul Registrului Auto Roman – Reprezentanta Vaslui, asupra carora va interveni si ii va determina sa îndeplineasca un act contrar indatoririlor de serviciu. Acest act consta in efectuarea unei inspectii tehnice periodice (ITP) cu un rezultat pozitiv, asupra unui autoturism. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Iasi a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o durata de 60 de zile”, a adaugat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Cum castigi bani multi si repede ca model de videochat

 

 

Mentionam ca, la sfarsitul lunii trecute, procurori si ofiteri DGA au efectuat aproape 30 de perchezitii in toata tara, vizate fiind fapte de coruptie in cadrul RAR.

La VixenStudio modelele de videochat primesc bonusuri consistente!

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here