Sase ani de inchisoare pentru siluirea unei fetite de 11 ani

0
14
Publicitate Iasi

Șase ani de închisoare pentru individul prins în timp ce siluia o fetiță de 11 ani, într-o casă în construcție din Ițcani

Un bărbat din Calafindești, surprins în timp ce siluia o fată în vârstă de 11 ani, într-o casă în construcție din cartierul Ițcani al municipiului Suceava, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la 6 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Individul, Cristian Constantin Rebenciuc, în vârstă de 37 de ani, din Calafindești, mai are impus ca după executarea pedepsei să nu se apropie de persoana vătămată, la o distanţă mai mică de 200 metri, pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, individul ar trebui să achite și daune morale de 50.000 de lei. Sentința Judecătoriei Suceava nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Mădălina, 25 de ani

 

 

Scenele de coșmar relatate de martori

Pe 12 mai 2019, în plină zi, în cartierul Ițcani al municipiului Suceava, lângă sediul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, doi localnici au salvat în ultimul moment o fată în vârstă de 11 ani, pe care un individ deja o dezbrăcase și se pregătea să o violeze.

Fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, la cumpărături, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. Acesta a tras-o cu forța în curtea casei în construcție și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze sexual. Din fericire, actul sexual efectiv nu s-a consumat.

Un bărbat dintr-o casă vecină a auzit țipetele micuței, pe care individul încerca să o sufoce, și a strigat la atacator să-i dea drumul.

„Am auzit fetița țipând, m-am urcat pe magazie și am văzut ce se întâmplă…. am țipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic…. individul a sărit peste gard și a fugit la izvor, acolo l-a prins poliția”, a povestit martorul, Marin Chiriac, pentru Monitorul de Suceava.

Elena, 31 de ani

 

 

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite, profitând de faptul că la acel moment nu era nimeni pe stradă. Atacatorul avea un cuțit asupra sa.

„A profitat că nu era nimeni pe stradă, a fost o chestie de fracțiune de secundă, a tras-o de mână și a băgat-o aici…… noroc că eu eram în curte la cafea și când să vin în casă am auzit țipând”, și-a continuat relatarea bărbatul.

Celălalt bărbat care a intervenit, Dan Dașchevici, a relatat și el:

„Individul doar și-a tras pantalonii și a luat-o la fugă pe direcția spre Mitoc. A lăsat în casa respectivă un rucsac, în care avea un cuțit, haine, dar și un portofel în care era și buletinul lui”.

Polițiștii ajunși la fața locului au fost ghidați de martori cu privire la zona în care a fugit atacatorul, reușind să-l prindă într-un timp relativ scurt. Acesta se ascunsese la câteva sute de metri distanță, în zona Izvorului Șipot.

Individul a fost arestat preventiv imediat după comiterea faptei, fiind menținut după gratii și după condamnarea primei instanțe.

Mona, 28 de ani

 

acest articol a fost preluat de pe monitorulsv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here