Rusia va avea un nou prim ministru, iar Vladimir Putin deschide calea pentru a rămâne la cârma ţării pe viaţă

0
11
Publicitate Iasi

Liderul de la Kremlin l-a propus pentru funcţia de premier pe actualul director al fisculului, Mihail Mişustin. Desemnarea sa pentru acest rol este o surpriză, având în vedere că acesta nu face parte din cercul apropiaţilor lui Putin şi este o persoană cu puţină experienţă politică. Fostul guvern a demisionat după ce Vladimir Putin a anunţat o serie de schimbări ale sistemului politic din Rusia, inclusiv posibilitatea ca un preşedinte să poată avea un număr infinit de mandate.

Mihail Mișustin, un tehnocrat cu puţină experienţă politică şi lipsit de popularitate în rândul electoratului. Aceasta este alegerea lui Putin pentru funcţia de premier rămasă vacantă.

[Update2020] Frenezia chatului si cum o poti folosi in avantajul tau

Mişustin, în vârstă de 53 de ani, este director al fiscului din 2010 şi în trecut a condus o instituţie financiară, parteneră cu Deutsche Bank, şi a deţinut mai multe funcţii în agenţii controlate de Ministerul Finanţelor. Noul candidat a primit laude pentru îmbunătăţirea procesului de colectare a taxelor, dublând aceste venituri în ultimul deceniu.

MASHA LIPMAN, analist politic – Scopul este ca sistemul să rămână stabil şi ca Putin să îşi menţină controlul asupra puterii şi să rămână ceea ce a fost şi în ultimii 20 de ani.

Putin vrea schimbarea Constituţiei

[UPDATE 2020] Machiajul in fata camerei de videochat

Vladimir Putin a luat această decizie la capătul unei zile pline de evenimente, care a început cu discursul anual despre starea naţiunii. Cu acest prilej, liderul de la Kremlin şi-a prezentat ambiţiile privind revizuirea Constituţiei astfel încât parlamentul să deţină o putere sporită

[UPDATE 2020] Cat castiga un model de videochat

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei – Sugerez schimbarea actualei ordini constituționale, încredințând Dumei de Stat nu doar dreptul de a fi de acord, ci și dreptul de a numi un candidat pentru rolul de prim-ministru al Federației Ruse.

Schimbările constituţionale ar putea da şi dreptul lui Vladimir Putin să obţină noi mandate de preşedinte.

La scurt timp după prezentarea noilor planuri, actualul guvern condus de premierul Medvedev şi-a prezentat demisia.

Dimitri Medvedev, fost prim-ministru – Noi, ca guvern al Federaţiei Ruse, ar trebui să asigurăm preşedintelui ţării oportunitatea de a lua toate deciziile necesare pentru schimbarea sistemului politic.

Noile amendamente ale Constituţiei urmează să fie supuse la vot după emiterea unui decret special care va stabili data şi regulile acestui vot.

[Update 2020] Sugestii care dau rezultate in fata camerei de videochat

acest articol a fost prelat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here