Raisa Rusu, o moldoveancă plecată la muncă în Italia, a moştenit o avere estimată la trei milioane de euro

0
241
Publicitate Iasi

  A moştenit o avere estimată la trei milioane de euro de la Vincenzo Risatti, bătrânul italian de 92 de ani de care a avut grijă.

Urmaşii italianului au contestat moştenirea în instanţă, dar au pierdut

Conform Giornale di Brescia, încântat de modul în care Raisa şi Daniel au avut grijă de el, Vincenzo a decis să le lase acestora întreaga avere.

https://vixenstudio.net/blog-videochat-iasi/de-la-menajul-din-strainatate-in-camera-de-videochat-am-vazut-cum-e-sa-speli-wc-uri-cu-doua-diplome-in-buzar-si-nu-mai-vreau-sa-trec-prin-asta/

 

Evident, urmaşii bătrânului au acţionat în justiţie. Iniţial, i-au acuzat pe Raisa şi Daniel că l-au păcălit pe italian să le dea 250.000 de euro cash.

Ulterior, i-au acuzat că au profitat de instabilitatea bătrânului pentru a-l păcăli să treacă întreaga avere pe numele lor.

Susţinuţi de doi avocaţi italieni, Raisa şi Daniel au avut câştig de cauză în instanţă. Un punct important în proces l-a reprezentat declaraţia notarului care a precizat că bătrânul era în deplinătatea facultăţilor mentale când şi-a dat acordul pentru a trece averea pe numele moldovenilor.

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here