PSD Iasi, vot in corpore pentru sustinerea lui Liviu Dragnea

0
33
Publicitate Iasi

Scandalul din interiorul Partidului Social-Democrat a facut ca in mai multe filiale din tara sa fie imapartite in tabere.

Disputa dintre actualul lider PSD, Liviu Dragnea, si o parte din conducerea partidului, are impact si asupra filialelor din restul tarii. Mai multi sefi de organizatii s-au impartit cerand organizarea unui Comitet Executiv National, prin care sa se solicite retragerea sprijinului pentru liderul partidului.

Conducerea organizatiei judetene PSD Iasi a demonstrat ca il va sprijini neconditionat pe Liviu Dragnea si va sustine implementarea programului de guvernare. Decizia a fost luata in urma unei sedinte a Biroului Permanent Judetean desfasurata in cursul zilei de ieri. Membrii Biroului Permanent Judetean i-au acordat mandatul presedintelui Maricel Popa pentru a sustine actuala conducere a PSD, dar si a continuarii programului de guvernare.

„Dincolo de optiunile sau opiniile mele personale, am discutat cu colegii din BPJ pentru a stabili un punct de vedere comun in ceea ce priveste situatia interna din PSD. Le-am cerut sa fie deschisi si sinceri. La randul lor, acestia au discutat cu membrii si simpatizantii social-democrati din teritoriu. Oamenii sunt multumiti de programul de guvernare si de masurile adoptate de PSD intr-un an si jumatate de la castigarea alegerilor parlamentare.(…) Motivat de acest fapt, mandatul primit a fost de sustinere a conducerii PSD si bineinteles a guvernarii. In comunitatile rurale sunt in lucru proiectele din cadrul Programului National de Dezvoltare Locala, etapa a doua. Primarii din judet vor liniste si continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, asa cum s-au angajat in fata locuitorilor pe care ii reprezinta. Era normal sa avem o astfel de discutie in interiorul partidului. As fi acceptat orice decizie si orice parere a colegilor mei. S-a terminat perioada in care deciziile erau luate de o singura persoana. Asa cum facea Mihai Chirica, in scurtul mandat, in care a fost presedinte al organizatiei”, a precizat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here