Proiectul Industrial Park Letcani incepe sa prinda contur

0
2
Publicitate Iasi

Din 2023, pe o suprafata de 18,6 hectare, amplasata la intrarea in localitatea Letcani, va incepe sa functioneze Industrial Park Letcani.

[UPDATE 2020] Motivele pentru care barbatii iubesc femeile

 

 

Proiectul a fost initiat inca de pe vremea mandatului lui Constantin Simirad, insa a stagnat de la plecarea ultimului presedinte liberal al Consiliului Judetean. In urma schimbarii de garda de la alegerile locale de anul trecut, a fost permisa reluarea investitiei.

[UPDATE 2020] Știați că sunt diferite tipuri de videochat? Tu ce alegi?

 

 

In cursul zilei de ieri a fost lansata licitatia pentru atribuirea contractului de lucrari de amenajare a perimetrului unde va functiona noul parc industrial. Conform Caietului de sarcini, terenul urmeaza sa fie inaltat, intrucat in acest moment are o cota mai joasa decat tot ce este in jur, se vor construi cai de acces si retele de utilitati.

[UPDATE 2020] Trucuri de seductie pentru cucerirea unui barbat

 

 

Suprafata urmeaza sa fie imprejmuita, iar prima incinta ridicata aici va fi administratia parcului, o cladire cu doua sau trei niveluri. In prezent, se desfasoara lucrari de eliberare a amplasamentului de cele doua linii de medie tensiune care il traverseaza.

[UPDATE 2020] Ce trucuri de machiaj poti folosi daca esti bruneta

 

 

 

Licitatia lansata ieri a pornit de la 15,67 milioane de lei, iar termenul de inscriere a ofertantilor este 17 iunie. Castigatorul licitatiei va fi anuntat cel mai tarziu in toamna. Termenul de finalizare a contractului este de 24 de luni, cu o perioada de garantie de 3 ani.

Succesul vine pe banda rulanta la VixenStudio!

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro

Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here