Programul „Rabla pentru electrocasnice” incepe pe data de 14 mai. Ce produse se incadreaza in program

0
7
Publicitate Iasi

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a anuntat ca din 14 mai debuteza „Rabla pentru electrocasnice”, iar primele produse care se incadreaza in program sunt masinile de spalat rufe sau vase, frigiderele si uscatoarele de rufe.

Ce spun psihologii despre tehnologizarea relațiilor umane și ce riscuri prezintă

 

 

 

Prin acest program se vor putea achizitiona si laptopuri sau tablete, iar diversele componente avand sume alocate separat.

Profită de pasiunile ascunse ale altora și fă bani din asta. Iată câteva exemple

 

 

 

„Regula de baza este, in primul rand, sa subventionam schimbarea aparaturii electrocasnice care consuma cel mai mult in casa: frigiderul, masina de spalat rufe, masina de uscat rufe. Sunt cele cu care pornim. Prima saptamana o sa fie de inscriere, de inregistrare in sistem pentru toti cetatenii care doresc sa participe in program dupa care, la o saptamana, porneste partea programului pe cele trei: masini de spalat rufe, trebuie sa mentionez ca sunt si masinile de spalat vase, uscat rufe si frigidere. Dupa care venim cu partea de laptop, tableta si televizoare. Alocam sume pentru fiecare componenta separat, astfel incat sa nu ne trezim cum s-a trezit ministerul acum doi ani, cred, ca 40% sau 60% din bani se duc pe televizoare”, a precizat ministrul Mediului.

Masajul thailandez, în patrimoniul UNESCO. Modalități prin care poți reinterpreta arta masajului la locul de muncă

 

 

Acesta a mentionat ca, in principiu, trebuie predate produse similare cu cele achizitionate, dar vor fi si exceptii, de exemplu cazul tabletelor sau laptopurilor pentru copiii de scoala.

VixenStudio

 

 

 

De asemenea, pentru a cumpara un aparat de aer conditionat se poate da la schimb „un consumator mai mare” de energie electrica.

Frumusetea – un criteriu decisiv pentru a deveni model de videochat?

 

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here