Profesor de la „Bancila” condamnat pentru ca a cerut poze nud de la copile minore

0
5
Publicitate Iasi

Un profesor de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi a fost condamnat pentru tentativa de pornografie infantila. Sentinta emisa de Tribunalul Mures are la baza si un acord de recunoastere a vinovatiei incheiat in dosarul de urmarire penala intre procurorul din cadrul P.I.C.C.J. – DIICOT – Serviciul Teritorial Mures si Silviu Andrei Parascan.

Fantezia de a fi amant in videochatul de cuplu

 

 

 

In prezent, profesorul continua sa vina la scoala, intrucat, atat liceul, dar si Inspectoratul Scolar Judetean Iasi nu au fost informate in directia aceasta.

Videochatul in cuplu, condimentul intepator al unei relatii deloc monotona

 

 

 

 

Profesorul Silviu Andrei Parascan a primit un an si 10 luni de inchisoare cu suspendare, conform sentintei fiind dispusa supravegherea pe o durata de 3 ani. De asemenea, a fost dispusa si prestarea a 60 de zile de munca in folosul comunitatii la Directia Explorare Patrimoniu, dar si prezentarea la serviciul de probatiune la datele fixate de acesta, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune, sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare de peste 5 zile, precum si schimbarea locului de munca. In plus, acesta trebuie sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala.

Cum poti in videochat sa-ti transformi propriile fetisuri in fantezii sexuale ale altora

 

 

 

Profesorul si-ar fi motivat dorinta de a obtine fotografii cu minore in ideea de a studia „trupul uman in devenire” si ca a dorit sa descopere din punct de vedere artistic o alta forma de arta. Cadrul didactic ar fi folosit diverse conturi de Facebook cu nume de femei pentru a castiga increderea in copilele minore. La perchezitionarea informatica, in computerul lui Parascan, procurorii au identificat trei copile din judetele Mures, Maramures si Neamt, contactate de catre profesor.

Top trei alimente recomandate de trainerele VixenStudio pentru un corp tonifiat

 

 

 

Directorul Colegiului „Bancila” a mentionat ca sentinta este cu suspendare si ca legea nu ii permite sa faca absolut nimic in acest sens. In plus, pentru ca nu a primit deocamdata nicio instiintare in aceasta directie, consultandu-se si cu juristul Inspectoratului Scolar, pana la o instiintare oficiala si o sentinta definitiva, profesorul ar putea foarte bine sa fie si nevinovat.

Ce recomandari au modelele de videochat pentru colegele lor cu tenul sensibil?!

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here