Primul magazin din Iasi care accepta plata cu Bitcoin

0
13
Publicitate Iasi
Primul magazin din zona Moldovei care accepta plata cu criptomonede se afla in Iasi. Clientii pot achita cu Bitcoin si eGold la cumparaturile online. In viitorul apropiat se va putea face plata si in magazin, la POS.

La VixenStudio incepe prima zi din restul vietii tale!

 

 

Magazinul care a implementat aceasta metoda de plata se numara printre cei mai mari retaileri de mobila de lux din zona Moldovei.

Experienta ca model de videochat VixenStudio iti influenteaza castigurile

 

 

„Avem o perioadă de aproximativ 1 an și jumătate, avem un plan de digitalizare, iar acum suntem în punctul culminant, și anume plata cu criptomonede. Bitcoin este cel mai cunoscut din domeniu, iar tehnologia din spate este una dintre cele mai fascinante. Avem două metode de plată. Una este Bitcoin, cea mai cunoscută și cea mai utilizată, iar a doua este eGold, moneda românească, una dintre cele mai puternice monede din lume. Puțină lume știe că România are o astfel de monedă. A fost mai mult o curiozitate și o dorință de-a noastră de a merge în zona respectivă, pentru că ne gândim să venim cu tehnologie cât mai nouă. În momentul acesta, tehnologia descentralizată este cea mai nouă tehnologie existentă pe piața financiară”, susține Ștefan Grigoriu, director tehnic în cadrul firmei RomConfort.

Castigi multi bani din videochat? Cum ii investesti eficient?

 

 

Stefan Grigoriu este un absolvent al Facultatii de Informatica din Iasi, si sustine ca plata cu criptomonede reprezinta viitorul.

Fotografii profesionale oferite cadou de echipa VixenStudio

 

 

„Criptomonedele vor fi utilizate de tot mai multe persoane. Este susținută și de Tesla, iar românii sunt în topul țărilor a căror populație deține criptomonede. Noi avem un procent de 12 la sută din numărul total al persoanelor cu studii superioare care dețin criptomonede. A fost o necesitate, pe perioada pandemiei, întreaga operațiune de digitalizare, pentru că a scăzut mult numărul de vizitatori în showroom și astfel am exploatat zona de online atât pe marketing, cât și pe dezvoltare. Plata prin criptomonede se face doar pe site, momentan. Urmează să fie implementată și în showroom.

Frumusetea – un criteriu decisiv pentru a deveni model de videochat?

 

 

La opțiunile de plată de pe site există card bancar sau plata cu criptomonede. La o astfel de plată se generează un cod QR, care prin aplicația utilizatorilor ce dețin aceste monede se face tranzacția automată. Încă nu au fost făcute plăți, pentru că implementarea acestei tehnologii s-a făcut acum două zile. Digitalizarea ne-a ajutat foarte mult, chiar interesul este foarte mare. Feedback-ul, vizavi de site, este foarte bun. În prima lună a lansării site-ului, în septembrie 2020, am avut o singură comandă, lumea nu prea știa că suntem și pe online. Acum avem o medie de 10-15 comenzi pe lună, ceea ce e foarte mult pentru noi, având în vedere produsele de lux pe care le vindem”, a declarat Ștefan Grigoriu.

Pandemia de Covid intre tristete si bogatie pentru modelele de la VixenStudio

 

 

O noua moneda virtuala, eGold (EGLD), a fost scoasa pe piata de criptomonede de o firma din Sibiu, Elrond Network, si care, la inceputul anului, se tranzactiona la o valoare de 59 de dolari.

Cum ajungi model de videochat profesionist la VixenStudio

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto:  google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here