Primul iresponsabil oficial, din zona Bârlad, care nu a respectat izolarea la domiciliu, a fost identificat la Zorleni

0
0
Publicitate Iasi

Omul a fost gãsit plimbându-se prin comunã, la o verificare fãcutã de politisti printre cei izolati si a fost transportat la un centru de carantinã din municipiul Vaslui.

Conform datelor furnizate de DSP Vaslui, pe 23 martie, în comuna Zorleni sunt în izolare la domiciliu, ca mãsurã necesarã pentru gestionarea infecțiilor cu Coronavirus, membrii unui numãr de 39 de familii. „Din pãcate, o persoanã iresponsabilã a pãrãsit locația în care se afla în izolare, ignorând pericolul la care se expune atât el cât si cei din jurul sãu. A fost însã identificat de organele abilitate si transportat la un centru de carantinã din municipiul Vaslui”, a precizat primarul comunei Zorleni, Paula Hultoanã. Bãrbatul care nu a respectat conditiile impuse pentru izolare este de etnie rromã si a iesit la magazin sã-si cumpere tigãri si sã se … plimbe! Cetãteanul iresponsabil a fost luat cu masina IPJ Vaslui, izolatã în partea din spate si a ajuns ieri dupã amiazã la un Centru de Carantinã din Vaslui, unde va fi supus testãrii pentru Covid-19.

Cum să ne menținem o stare optimistă pe perioada pandemiei de Covid-19

 

Primarul Paula Hultoanã a fãcut un apel cãtre cetãtenii comunei aflati în izolare la domiciliu, sã stea acasãã, pentru a proteja populatia comunei Zorleni si nu numai. „Am rugãmintea la dumneavoastrã de a nu iesi din tiparul oamenilor cumpãtați, evitați pe cât posibil deplasãrile în afara gospodãriilor si respectați recomandãrile autoritãților care gestioneazã situațiile de urgențã din aceastã perioadã deosebitã. De responsabilitatea dumneavoastrã depinde sãnãtatea noastrã a tuturor!”, a mai precizat Paula Hultoanã.

Cum ne „omoram” timpul cat stam in case din cauza pandemiei de coronavirus

acest articol a fost preluat de pe vremeanoua.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here