Primaria Iasi va achizitiona 100 de stalpi ornamentali. In ce zone vor fi amplasati?

0
56
Publicitate Iasi

Municipalitatea ieseana a relansat licitatia privind achizitionarea a 100 de stalpi ornamentali cu doua brate echipate cu corpuri de iluminat. Valoarea contractului este estimata la peste jumatate de milion de lei.

Contractul de furnizare precedent, incheiat de Primarie, a fost reziliat deoarece adjudecatorul licitatiei nu si-a respectat obligatiile.

 

„Esplanadele si parcurile de agrement din Municipiul Iasi au stalpi de iluminat ornamentali degradati, insuficienti sau lipsa. Pentru a veni in sprijinul cetatenilor prin asigurarea iluminatului pe timpul noptii in parcuri si pe esplanade propunem achizitia unui numar de 100 de stalpi ornamentali” se mentioneaza in caietul de sarcini aferent licitatiei.

Potrivit datelor tehnice, un stalp ar trebui sa aiba inaltimea de aproape 5 metri, iar materialul sa fie un aliaj metalic, turnat si necoroziv.

„Stalpii vor fi echipati cu cate doua corpuri de iluminat tip parc led cu lumina alb-calda echivalent la 70 W vapori de sodiu” se mai arata in caietul de sarcini.

Valoarea contractului ajunge la 580.000 lei, fara TVA, ceea ce inseamna ca pretul estimativ al unui stalp este de 5.800 lei. Costul include si armaturile de fundare si personalizarea stalpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here