Premiul Nobel Junior pentru Informatică și o medalie pentru un student român!

0
44
Publicitate Iasi

Cristian Bodnar, absolvent al Universității din Manchester, a câștigat Premiul Nobel Junior pentru Informatică și a primit o medalie de la Michael D. Higgins, președintele Irlandei, pentru performanțele sale în domeniu, relatează site-ul Positive News Romania.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

Cristian Bodnar are 21 de ani și s-a născut în Bistrița, apoi a plecat să studieze la Universitatea Manchester din Marea Britanie unde a studiat informatică. Premiul a fost câștigat în baza proiectului „De la text la sinteza imaginii. Folosind rețele generative adversariale”. Folosind acest proiect, o persoană poate spune sintagma „floare roșie”, iar programul va desena o floare roșie, așa cum este imaginată de cel care a dat comanda.

Ofertă provocatoare de muncă! Câștiguri garantate între 800 și 4000$ lunar! CLICK AICI!

La competiție au participat peste 5.000 de persoane, în cadrul a 25 de categorii. Fiecare categorie a fost jurizată de un grup de oameni de știință de la universitățile Harvard, Cambridge și Yale. Premiul Nobel Junior este cea mai importantă distincție pentru mediul academic, acoperind mai multe domenii, printre care artă, știință exacte și științe umane.

Acum vinzi și cumperi simplu și rapid! Click AICI!I

Cristian Bodnar a fost premiat și în cadrul unui summit din Dublin, la care au participat câștigători ai Premiului Nobel, astronauți de la NASA și cercetători.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here