Premii pentru concurenții ieșeni la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

0
32
Publicitate Iasi

Sportivii ieşeni de la Clubul Dance Energy Academy s-au întors de la Campionatul Naţional de Dans Sportiv cu mai multe locuri I, dar şi cu alte premii sau cu poziţii onorabile.

Competiţia de dans s-a desfăşurat la începutul acestei luni, în perioada 2-3 martie la Braşov, iar cele mai bune poziţii au fost ocupate de către sportivii de la categoria „juvenile“ şi „junior“.

„Un weekend plin de emoţie şi de sentimente de împlinire, încununarea unei munci de echipă în care fiecare şi-a respectat atribuţiile şi a dat tot ce e mai bun din el. În calitate de antrenori dorim să mulţumim în­tregului colectiv Dance Energy, spor­tivi, părinţi, colaboratori şi susţinători, pentru încredere, devotament, calitate umană şi, nu în ultimul rând, pentru puterea de muncă. Ceea ce am trăit zilele trecute este urmarea unei cre­dinţe comune, a unui respect faţă de ceea ce ne uneşte şi, bineînţeles, o do­rinţă nebună de a dezvolta elementul comun, dansul“, au menţionat repre­zen­tanţii clubului ieşean.

În ceea ce priveşte premiile, la categoria „Juvenile“, Eduard Alexandru Moraru şi Mătrescu Maria au luat locul I la secţiunea „Latino“ şi locul 4 la secţiunea „Standard“. La categoria „Junior“, sportivii Zaharia Răzvan Andrei şi Târzianu Ana Maria au luat locul I la secţiunea Latino şi locul 2 la secţiunea „Standard, Petrea Robert Paul şi David Bianca Gabriela au lua Locul 12 secţiunea „Latino“, iar Rusu Alex şi Rusu Maya locul I la secţiunea „Standard“. Sportivii de la clubul de dans sportiv au mai ocupat un loc II, prin Nitu Eric Marius şi Iosub Ioana Antonia la categoria „Tineret“, dar şi un loc 5 şi 21 la aceeaşi categorie. La „Adulţi“, sportivii ieşeni au obţinut un loc 5 şi un loc 8.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

acest articol a fost preluat de pe zdi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here