Peste 100 000 de persoane lucrează în domeniul videochatului în studiouri sau de acasă. Care sunt elementele care le fac pe tinere să fie modele de videochat

1
330
Publicitate Iasi

La nivelul țării noastre sunt înregistrate oficial aproape 5000 de studiouri de videochat, statisticile arătând că peste 100 000 de persoane lucrează în industria care le promite o viață fără griji și tot ceea ce își doresc. Nu toate aceste persoane lucrează în cadrul studiourilor de videochat, o parte dintre fostele modele și-au luat activitatea pe cont propriu și au ales să facă videochat de acasă. Videochatul continuă să fie atractiv pentru tinerele care sunt la început de drum în carieră, dar și pentru femeile trecute de 35 de ani, care cred că nu mai sunt în targetul bărbaților care caută fel și fel de plăceri virtuale.

„E o industrie, cel puțin așa arată statisticile, însă și videochatul e un domeniu care a traversat tot felul de perioade. Au rezistat pe piață cei care au convins prin seriozitate, iar noi, cei de la Vixen Studio, suntem recomandați de cei 17 ani de experiență. Nu m-am gândit niciodată la ceea ce ne diferențiază de alții, cred că e mai important să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, e o piață deschisă tuturor. Inclusiv preferințele s-au schimbat. Un mare succes îl au acum femeile mature, adică fix cele care cred că le-a cam trecut vremea pentru activitatea de videochat. Nici pe departe… vă așteptăm la noi!”, spune Costin Bodea, managerul Vixen Studio, unul dintre cele mai vechi studio-uri de videochat din Iași, cu sediu și în Suceava.

Laura, 26 de ani, Vaslui

1 COMENTARIU

  1. Un numar mare, dar care nu ma surprinde fiindca se observa cu ochiul liber prosperitatea acestui domeniu. Modelele fac foarte multi bani si sunt fericite, mai ales fiindca primesc si foarte multe beneficii, bonusuri si training specializat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here