Pericol pentru conducătorii mașinilor FORD! Motoarele s-au supraîncălzit sau a luat foc!

0
55
Publicitate Iasi

Producătorul american de automobile Ford are mari probleme cu mașinile pe benzină EcoBoost de 1.0 și 1.6 litri. Foarte mulți clienți au semnalat că motoarele se supraîncălzesc sau chiar în cazuri mai grave iau foc în timp ce sunt conduse.

Conform BBC compania Ford a asigurat că va restitui banii clienților pentru mașinile care s-au stricat sau sunt defecte. Șefii companiei au declarat: „Ford a făcut deja contribuţii substanţiale la costul reparaţiilor motoarelor de 1,0 litri şi poartă în continuare discuţii cu o serie de clienţi. Eventualele cazuri viitoare vor fi supuse evaluării şi vom suporta integral costul reparării la un dealer Ford. În plus, vom reexamina cazurile anterioare pentru a ne asigura că această compensare de integrală  a costurilor reparaţiilor este aplicată în mod consecvent”.

Modele Focus, Kuga, C-MAX, Fiesta ST și Transit Connect construite în perioada 2010-2015, dotate cu motoare de 1.6 litri au probleme cu supraîncălzirea care poate duce la producerea de incendiu, în cazul în care se fisurează blocul motor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here