Paul Allen, cofondator al Microsoft a murit răpus de cancer!

0
29
Publicitate Iasi

Miliardarul Paul Allen, cel care a fondat în 1975 împreună cu Bill Gates Microsoft, a murit la vârsta de 65 de ani ca urmare a cancerului de care suferea. Anunțul ărinvind decesul acetuia a fost făcut de familia sa și compania Vulcan într-un comunicat.

„Cu o mare tristeţe anunţăm moartea fondatorului nostru Paul Allen, cofondator al Microsoft. Paul Allen a decedat luni după-amiază, 15 octombrie 2018, în urma complicaţiilor unui limfom non-Hodgkin, la Seattle”, potrivit comunicatului.

Acesta a anunțat că boala recidivase la începutul lunii octombrie, după ce a fost tratată pentru prima dată în 2009. Allen a plecat de la Microsoft în 1983 pentru a pune bazele companiei de investiții cu sediul în Seattle care gestionează active din cultură, imobiliare, media și sport. Averea sa a fost estimată la 20, 3 miliarde de dolari potrivit revistei Forbes.

Paul Allen „a creat produse, experienţe şi instituţii magice şi făcând aceasta a schimbat lumea”, a declarat într-un comunicat CEO Microsoft, Satya Nadella.

„Pasiunea sa pentru joc, combinată cu hotărârea sa calmă, au condus la o organizaţie model, atât pe teren, cât şi în afara acestuia”, a salutat într-un comunicat preşedintele Ligii naţionale de fotbal american (NFL), Roger Goodell.  Alllen deținea o echipă de fotbal american Seattle Seahawks.

„El a muncit fără odihnă alături de consilierii noştri medicali pentru a identifica noi metode de a face jocul mai sigur”, a scris Goodell, exprimând „cele mai profunde condoleanţe” familiei acestuia din partea întregii NFL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here