Patraşcu Valeriu Liviu, administratorul Ina Design Company, a fost condamnat pentru că a vândut haine de marcă contrafăcute!

0
299
Publicitate Iasi

Administratorul Ina Design Company i s-au stabilit 5 luni de închisoare, fiind amânată executarea pedepsei pentru infracțiunea de infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar. Liviu Valeriu Pătraşcu în vârstă de 43 de ani deţine magazine în mai multe centre comerciale mari din Iaşi şi din regiune (Iulius şi Moldova din Iaşi, Silver din Vaslui etc.) şi, potrivit concluziilor justiţiei, ar fi vândut sute de articole vestimentare ale unor branduri celebre în lume, deşi acestea erau contrafăcute. Individul a recunoscut comiterea faptei în timpul procesului.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

În 2013, poliţiştii ieşeni au mers la punctele de lucru ale firmei lui Pătraşcu, având suspiciuni că acesta ar vinde haine contrafăcute. La două magazine au descoperit că se vindeau haine marca Tommy Hilfiger şi Zara, cu preţuri între 50-70 de lei, existând suspicunea că erau contrafăcute. Ulterior, poliţiştii au efectut percheziţii la trei puncte de lucru ale firmei lui Pătraşcu În două magazine au fost descoperite 233 de produse vestimentare contrafăcute. Mărcile imitate erau Zara, Tommy Hilfiger, Armani, Gucci, Louis Vuitton, Burberry, Hugo Boss ş.a.

Câștigă între 300 și 3000 de lei pe zi! Click AICI!

„În cursul urmăririi penale, inculpatul Patraşcu Valeriu Liviu a declarat că a achiziţionat mărfurile pe care ulterior le-a pus în vânzare în ziua de 26 iunie 2013, din Italia, de la un singur complex comercial, unde s-a deplasat după marfă. A precizat că a cumpărat de la Export Via Veneto, a plătit cash şi că a fost asigurat de către vânzător că produsele sunt originale şi că deţine acte care să ateste acest lucru. Inculpatul a susţinut că s-a înţeles cu vânzătorul să-i fie expediate ulterior certificatele de conformitate pentru produsele achiziţionate. A motivat că certificatul de conformitate nu i s-a înmânat pe loc, întrucât în magazin era îmbulzeală“, se arată în motivarea instanţei. Audiat însă de judecători, Pătraşcu a recunoscut faptele imputate, şi a beneficiat de judecată simplificată, asumându-şi capetele de acuzare din rechizitoriu. Produsele contrafăcute au fost supuse confiscării speciale și distruse. Decizia Curţii de Apel Iaşi, luată acum două zile, este definitivă.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here