Parcarile publice din Iasi vor fi dotate cu locuri destinate bicicletelor

0
8
Publicitate Iasi

Primarul minicipiul Iasi, Mihai Chirica, a anuntat faptul ca parcarile publice din oras vor fi dotate cu locuri speciale destinate bicicletelor. Chirica a mai declarat ca, in urma solicitarilor facute de biciclisti, si in mijloacele de transport in comun vor exista locuri speciale pentru acestia.

Vara la piscina cu fetele de la VixenStudio!

 

 

„Asa cum am promis, in urma solicitarilor utilizatorilor de biciclete, parcarile publice din Iasi vor avea si locuri rezervate acestor mijloace de transport. Astfel, avem in vedere ca in fiecare parcare publica, cu sau fara plata, un loc de parcare destinat autovehiculelor sa fie transformat in loc de parcare rezervat bicicletelor. Acesta va fi dotat cu copertina si rastel si va fi semnalizat corespunzator. Un astfel de loc ar putea fi folosit de pana la 10 biciclete.

Cum folosesc modelele de videochat uleiul de cocos

 

 

Intr-o prima etapa vor fi amenajate 14 astfel de locuri in tot atatea parcari publice, doua fiind deja realizate pe strada Agatha Barsescu, in spatele sediului Primariei Municipiului Iasi, si la Hala Centrala.

Conversatiile din mediul online si la ce ar trebui sa fim atente pentru a nu ne trezi vedete porno peste noapte

 

 

 

De asemenea, astfel de locuri vor fi amenajate la intrarea in parcurile publice, in functie de spatiul disponibil, precum si in spatiile de parcare ale blocurilor si ansamblurilor rezidentiale, in aceste din urma cazuri pe cheltuiala dezvoltatorilor”, a explicat edilul Iasului, Mihai Chirica.

Invata sa spui si „nu”! Nu e mereu politicos, dar e sanatos!

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here