Om cu minte bolnava si-a transformat fetita in sclava sexuala, obligand-o sa-i faca sex oral

0
4
Publicitate Iasi

Un barbat din Raducaneni si-a siluit ani la rand propria fetita, transformand-o in sclava lui sexuala. Inca de la numai 6 ani, copila a fost supusa unor abuzuri sexuale chiar de tatal ei. Acesta a fortat-o de mai multe ori sa ii faca sex oral.

[UPDATE 2020] Ca model de videochat trebuie sa ai multa imaginatie!

 

 

Cosmarul copilei a durat patru ani, pana in momentul in care un vecin a solicitat ajutor de la autoritati. Din 2017, fetita a scapat din mainile monstrului cu chip de om si a ajuns in grija unui asistent maternal.

[UPDATE 2020] Fii propriul tau sef!

 

 

Tudor-Viorel Chirchiboi a fost arestat, in decembrie 2019, si trimis in judecata pentru viol in forma continuata, la Judecatoria Raducaneni. Individul nu si-a recunoscut faptele in fata instantei, insa probele prezentate de oamenii legii au fost suficiente pentru a se stabilit vinovatia acestuia.

[UPDATE 2020] Jobul unui model de videochat privit prin ochii unui admin de studio, Mihaela!

 

 

Luna trecuta, individul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. De asemenea, dupa executarea pedepsei, acestuia i se vor retrage drepturile parintesti pentru o perioada de 5 ani, ca si dreptul de a fi tutore sau curator. In acest interval, ii este interzisa comunicarea cu fiica sa ori apropierea de aceasta la mai putin de 50 de metri. Totodata, Chirchiboi este obligat sa plateasca despagubiri morale fiicei sale in valoare de 30.000 de lei.

[UPDATE 2020] Care sunt variantele legale de încheiere a unui contract în domeniului video chat-ului?

 

 

Sentinta nu este definitiva, ea fiind contestata de Chirchiboi. Curtea de Apel urmeaza sa reanalizeze cazul incepand cu 10 iunie.

Cum sa fii in voga in anul 2021 ca si model de videochat

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here