O tânăra care facea videochat a murit asfixiată în timpul unui joc pentru adulți de tip role play

0
1337
Publicitate Iasi

O tânără a murit în timp ce făcea videochat, într-un joc pentru adulți periculos ce i-a fost cerut de un bărbat, care nu a făcut nici un efort pentru a o salva.

Tânăra, Hope Barden, o îngrijitoare în vârstă de 21 de ani, obișnuia să facă videochat pentru a-și completa veniturile.

Concursul verii la Iasi – SummerJoy

 

Femeia era în legătură video cu un bărbat în vârstă de 45 de ani, Jerome Dangar, la momentul morții ei.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de colega ei de apartament, în orașul englez Burton-upon-Trent, din comitatul Staffordshire.

Potrivit poliției, tânăra a murit în timp ce făcea un joc sexual pentru acest bărbat, care deși ar fi fost conștient de pericol, nu a încercat să o salveze sunând la numărul de urgență.

Elena, 24 de ani

 

Mai exact, conform poliției, tânăra a murit asfixiată în timpul unui joc pentru adulți de tip role play, în care participanții interpretează anumite roluri.

Mama tinerei susține că fiica ei ajunsese, după trei luni de „relație” pe videochat cu Jerome Dangar, să se pună în situații periculoase și degradante pentru ea.

Tragedia s-a petrecut în 2018, iar bărbatul pentru care tânăra făcea videochat a fost găsit decedat în pușcărie, în luna aprilie. Jerome Dangar se afla în detenție pentru 15 luni, pentru posesie de pornografie extremă. Miercuri, a fost dat și verdictul în acest caz – omor din culpă.

Oana, 34 de ani, Iasi

 

acest articol a fost preluat de pe a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here