O româncă în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital, desfigurată şi cu arsuri pe tot corpul, după ce soţul său cipriot, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o cu acid.

0
6
Publicitate Iasi

Soţul abuziv, românca s-a refugiat la un prieten

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost audiat de instanța de la Limassol şi a recunoscut totul şi nu a formulat obiecţii asupra mandatului de arestare. Suspectul greco-cipriot a apărut în fața instanței din Limassol prima dată fără avocat, însă vineri a fost reprezentat.

Se pare că atacul a fost un răspuns la decizia soției sale de a depune un divorț.

Inga, 33 de ani, Iași

 

Românca în vârstă de 40 de ani a declarat că soțul ei a fost abuziv și că atunci când a plecat de acasă pentru a rămâne la un prieten din Zakaki, a primit în continuare amenințări telefonice de la el, acesta cerându-i să se întoarcă imediat acasă, scrie şi cyprus-mail.com.

Dana, 24 de ani, Iași

Când soțul a aflat unde stă soția sa, s-a dus la locul respectiv și a aruncat acidul caustic pe ea, apoi a plecat și s-a dus acasă. În timp ce o ambulanță sunată de vecini era deja pe drum, soțul a sunat și el la poliție, raportând incidentul și solicitând și o ambulanță.

Românca este încă la Terapie Intensivă, în stare gravă

Femeia a fost grăbită la spitalul din Limassol, unde a fost intubată, înainte de a fi transferată la unitatea de arsuri a spitalului general din Nicosia, din cauza gravității stării sale.

Ea a suferit arsuri pe 40 la sută din corp, cu chipul afectat în special și continuă să fie tratată în secția de terapie intensivă.

Poliția l-a arestat pe bărbat imediat după atac. Poliția tratează cazul ca tentativă de omor.

Iulia, 36 de ani, Iași

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here