O profesoară căsătorită, mamă a doi copii, a recunoscut că a făcut amor cu mai mulți elevi de-ai săi

0
65
Publicitate Iasi

Unde aveau loc întâlnirile secrete

Sentință rușinoasă pentru o profesoară care a făcut amor cu doi elevi de-ai săi. Femeia, căsătorită și mamă a doi copii, trimitea zeci de fotografii indecente minorului și profita de fiecare moment în care erau singuri pentru a-și satisface fanteziile ilegale.

[UPDATE 2020] Imaginea impecabila a modelului este cea care vinde in videochat

O profesoară din Texas, SUA, a recunoscut în fața instanței că a întreținut relații sexuale cu doi dintre elevii săi, minori. Lynn Burge, 33 de ani, preda la Liceul Muenster, din districtul Cooke.

Povestea de dragoste interzisă și ilegală a ieșit la lumină după ce i-a trimis mai multe fotografii provocatoare unui elev, în vârstă de 16 ani, pe Snapchat.

 

[UPDATE 2020] Trucurile unui model de videochat pentru un flirt reusit

Potrivit News 12, cei doi au plecat împreună într-o excursie, apoi s-au întors acasă la profesoară, într-o zi în care soțul și cei doi copii ai acesteia erau plecați la bunici. Elevul ar fi povestit că atunci au întreținut pentru prima oară relații sexuale, în patul conjugal al cuplului. Surse din interiorul anchetei au declarat că înainte de a face amor, profesoara i-a oferit minorului alcool.

[UPDATE 2020] Un model de videochat relaxat provoaca fericire clientului

În fața instanței, profesoara a recunoscut că a întreținut relaxii sexuale cu doi dintre elevii ei. A acceptat să semneze un acord de vinovăție, ce o va scăpa de închisoare. Lynn Burge a fost condamnată la câte cinci ani de detenție pentru fiecare „relație nepotrivită” și o amendă de 5.000 de dolari. Aceeași instanță a hotărât revocarea permanentă a dreptului ei de a preda, dar numele ei nu ca apărea în Registrul Prădătorilor Sexuali.

Locul de munca unde esti fericit. Ce spun studiile despre cei care lucreaza in acest domeniu

Burge a pledat vinovat în două cazuri de „relații nepotrivite între un profesor și elev, potrivit News 12.

 

Cat adevar e in spatele vietii perfecte cu hashtagul #myDubai

acest articol a fost preluat de pe a1.ro

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here