O învățătoare a făcut amor de sute de ori cu cel mai bun prieten al fiului ei

0
26
Publicitate Iasi

„S-a întâmplat și în locuri publice”

Era învățătoare la o școală pentru copii cu nevoi speciale. În secret, a avut o relație amoroasă cu cel mai bun prieten al fiului ei, un adolescent de 15 ani. Băiatul a dat detalii cutremurătoare polițiștilor.

[UPDATE 2020] Top 6 lucruri misterioase despre orgasm

 

O învățătoare din Florida, Statele Unite, a fost arestată după ce polițiștii au aflat că femeia, în vârsta de 40 de ani, a întreținut relații sexuale cu un minor. Susan Weedle, care preda la o școală pentru copii cu nevoi speciale, l-ar fi sedus pe cel mai bun prieten al fiului ei, un adolescent de 15 ani. Relația interzisă a durat mai bine de un an.

„Nu vom tolera un asemenea comportament de la angajații școlii noastre. Este cea mai gravă acuzație ce i se poate aduce unui profesor. Doamna Weedle a fost concediată”, a anunțat directorul școlii în care preda femeia.

Surse din interiorul anchetei au declarat că minorul, prieten al fiului învățătoarei, s-a dus la Poliție la sfârșitul lunii noiembrie și a declarat că, de peste un an, întreține relaxii sexuale cu o femeie în vârstă de 40 de ani. Acesta a spus că au făcut amor „de sute ori, uneori și în locuri publice. Cele mai multe întâlniri avea loc în casa femeii”.

[UPDATE 2020] Tu stii cum sa te imbraci in functie de forma corpului?

De-a lungul relației, minoru ar fi primit mai multe cadouri de la femeie: un lanț și o brățară de aur și un telefon de ultimă generație.

Procesul a început pe 26 decembrie 2019.

 

[UPDATE 2020] Cum iti poti ascunde identitatea ca model de videochat

acest articol a fost preluat de pe a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here