O fată din Iași a primit interzis la a mai presta activități de videochat.

0
7
Publicitate Iasi

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o  la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj. Tânăra a fost pedepsită după ce ar fi șantajat cu imagini compromițătoare un om de afaceri din Franța

La VixenStudio ai parte de surprize lunar!

 

 

 

Sentință explozivă, dată de judecătorii ieșeni! Aceștia i-au interzis unui model să se mai dezbrace pe Internet! Tânăra din Iași nu mai are voie să facă videochat timp de 2 ani, după ce a șantajat un om de afaceri din Franța! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o  la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj (5 fapte). În plus, judecătorii ieșeni i-au interzis tinerei să mai presteze activități de videochat.

La VixenStudio ai parte de surprize lunar!

 

 

 

„Instanța îi aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a practica activități de expunere, în direct sau înregistrate, adresate unui public sau unui individ, prin tehnologia informațiilor și comunicațiilor, a unor comportamente ori discuții sexuale explicite, pe o perioadă de 2 ani, de la data rămânerii definitive a hotărârii și până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. Mai mult, instanța i-a confiscat telefonul marca Iphone 5S și a pus-o la muncă pe tânăra model. „Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iași – Spitalul Clinic de Recuperare Iași, fie în cadrul fie în cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola»”, au subliniat judecătorii.

Sarbatori pascale alaturi de VixenStudio!

 

 

 

sursa : BZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here