O asistentă şi-a abandonat fetiţa nou-născută, pe un tomberon

0
8
Publicitate Iasi

Totul a început în luna ianuarie 2013, atunci când un bărbat din Oradea a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a găsit un bebeluş abadonat pe un tomberon, lângă un bloc de pe strada Slatinei.

Adina, 24 de ani, Iași

Fetiţa, în vârstă de aproximativ două săptămâni, a fost internată în spital, acolo unde medicii au tratat-o pentru pneumonie.

După ce a fost externată, fetiţa a fost luată în grija Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Fetiţa abandonată pe tomberon, adoptată de o familie în Oradea

Alina, 29 de ani, Iași

 

În scurt timp, fetiţa a fost adoptată de o familie din Oradea, iar acum are şase ani şi o copilărie fericită. Copila nici nu bănuieşte că a avut o altă mamă, care a părăsit-o la naştere, în frig, pe un tomberon.

În tomna acestui an, la şase ani de când fetiţa a fost abandonată, mama biologică s-a căsătorit şi s-a prezentat la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Zalău pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate.

Catalina, 25  de ani, Iași

Funcţionarii au descoperit că femeia figura ca având un copil, motiv pentru care i-au cerut certificatul de naştere al fetiţei. Tânăra a negat că ar fi născut, iar funcţionarii au anunţat Poliţia.

Procurorii au demarat o anchetă şi astfel au aflat că tânăra proaspăt căsătorită este femeia care, în anul 2013, şi-a abandonat fetiţa în Oradea.

La acea vreme, tânăra era elevă în ultimul an la Colegiul Silvania din Zalău şi îşi ascunsese sarcina de familie, prieteni, colegi şi profesori, notează ebihoreanul.ro.

În prezent, femeia a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj, este asistentă medicală şi s-a angajat în străinătate.

Procurorii continuă ancheta, femeia fiind cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, infracţiune pentru care riscă până la şapte ani de închisoare.

Iulia, 29 de ani, Iași

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here