Notarul Liliana Blaj este excutat silit deoarece nu și-a achitat creditele!

0
92
Publicitate Iasi

Imobillele notarului Liliana Vasilica Blaj-Avram au fost scose la vânzare după ce aceasta nu a achitat un credit către Banca Taransilvania cu valoarea de 342.904 franci elvețieni. De executarea silită nu a scăpat nici Damian Blaj-Avram, soțul doamnei notar. În consecință, banca s-a îndreptat împotriva bunurilor celor doi, urmând ca licitația să fie organizată în cursul zilei de mâine la sediului BEJA Iovu Dragos și Hitruc Ionuț.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

Executorii au scos la vânzare două spații comerciale ultracentrale, situate în subsolulu blocului Gheorghe Sontu, de pe strada Grigore Ureche nr. 3, în spatele actualului Tribunal Iași. Zona este vânată de către avocați și notari, deoarece se află în vecinătatea instanțelor ieșene. Conform descrierii, un spațiu comercial are o suprafata utilă de 321,50 metri pătrați, iar celălalt o suprafață utilă de 55,60 metri pătrați. La cele doua spații se mai adaugă o suprafață de peste 100 metri pătrați, reprezentând cota indiviza de teren.

Singurul studio de videochat din Iași, fără penalizări și fără un program fix! CLICK AICI!

Spații comerciale au fost evaluate la nivelul sumei de 1,2 milioane lei, adică la 260.869 euro. Prețul de pornire al licitației este identic cu cel obținut din evaluare. Dacă licitația va fi adjudecată la nivelul apropiat prețului de pornire, banca nu-și va recupera în totalitate suma datorată de notar.

Acum vinzi și cumperi simplu și rapid! Click AICI!

„Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor acte de identitate și până la aceasta data să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții trebuie sa consemneze o cauțiune reprezentând 10 la suta din prețul de începere a licitației”, se arată în anunțul executorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here