Noi informații în cazul spargerii bancomatului din Brașov aruncat în aer în urmă cu două nopți!

0
41
Publicitate Iasi

Au apărut informații noi în cazul bancomatului din Brașov, aruncat în aer în urmă cu două nopți. Hoții care au furat 160.000 de lei au folosit butelii cu gaz ca să provoace explozia. Ei nu au fost prinși deocamdată. Prin aceeași metodă, numai în ultimul an, în Anglia, infractorii au furat peste un milion și jumătate de lire sterline din aproape o sută de bancomate.

Job part-time! Bonus de angajare 1000$! Click AICI!

Indivizii care au dat atacul la sucursala CEC BANK din Braşov ar fi plănuit în detaliu jaful, susţin experţii criminalişti. Au supravegheat locul, iar când s-au decis să acţioneze ştiau că bancomatul are bani. În plus, ar fi identificat toate camerele de supraveghere din zonă şi s-au ferit de ele, iar pe cea de la bancă au avut grijă să o acopere cu vopsea roşie.

Ofertă provocatoare de muncă! Câștiguri garantate între 800 și 4000$ lunar! CLICK AICI!

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: “Faptul că au acţionat în noaptea aceeia, când bancomatul era plin, denotă faptul că ei au dat târcoale pe acolo. Sunt nişte oameni intelgenti, foarte rapizi, ei în 20 de minute au acţionat, în câteva minuțele au luat toţi bănuţii şi mai mult le-a luat până au ajuns la maşina care îi aştepta cu motorul pornit mai încolo.”

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here