Municipiul Iasi ar putea intra in scenariul verde inainte de Paste

0
7
Publicitate Iasi

Rata de infectare in municipiul Iasi a scazut sub 1,5. Daca aceasta tendinta de scadere se mentine, sambata ar putea fi prima zi cu cele mai relaxate restrictii impuse in ultimele doua luni.

Jurnal de supravietuire pentru femeia de rand. Tu ce alegi?

 

 

 

 

Incidenta raportata ieri, 27 aprilie 2021, pentru municipiul Iasi a scazut pentru prima data in ultimele doua luni sub pragul de trecere din regimul verde in cel galben de restrictii.

Pledoarie pentru femei. De 8 Martie și-n oricare alta zi

 

 

 

 

Numarul zilnic mediu de cazuri noi de imbolnavire din ultimele doua saptamani anuntat ieri a fost de 1,49 cazuri la 1.000 de locuitori. Municipiul Iasi a inrat brusc in scenariul galben la sfarsitul lunii februarie.

Zodiile și videochatul: perfomantele in videochat in functie de zodie

 

 

 

 

 

Daca tendinta de scadere continua, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta va hotari in mod oficial ridicarea partiala a restrictiilor la sfarsitul saptamanii. Vineri va expira si hotararea CJSU prin care s-a instituit scenariul galben in municipiul Iasi.

De ce alegem videochatul si ce ar trebui sa stie cei care se tem sa experimenteze

 

 

 

 

 

In aceste conditii, daca rata de infectare se va mentine sub 1,5 cazuri/1.000 de locuitori, iesenii crestini-ortodocsi vor sarbatori Invierea intr-un regim de restrictii relaxat. Astfel, in noaptea de sambata spre duminica, interdictiile de circulatie vor fi anulate complet si credinciosii vor putea asista la slujba religioasa pana la final.

Ce sa nu spui niciodata despre tine pe internet, nici macar atunci cand esti model de videochat

 

 

 

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here