Muncitor român înjunghiat de patron, în faţa colegilor

0
652
Publicitate Iasi

Salmour G.S. de 63 de ani, a fost arestat de carabinierii de la Fossano și întemnițat la Cuneo, după un atac, în propriul magazin de reparații de mașini agricole, împotriva propriului său angajat, un cetățean român de 47 de ani.

El a fost prezentat astăzi în faţa judecătorul pentru investigații preliminare de la Curtea din Cuneo, Emanuela Dufour, fiind acuzat de „răniri grave” şi „tentativă de omor agravată”.

https://vixenstudio.net/blog-videochat-iasi/de-la-menajul-din-strainatate-in-camera-de-videochat-am-vazut-cum-e-sa-speli-wc-uri-cu-doua-diplome-in-buzar-si-nu-mai-vreau-sa-trec-prin-asta/

 

Faptele au avut loc în urma unei discuții aprinse, pe motive precizate de anchetatori ca „triviale”, nimic anunţând atacul violent al patronului asupra angajatului român.

La un moment dat, în faţa angajaţior, patronul de 63 de ani l-a înjunghiat în gât pe angajat și încercând ulterior să-l lovească cu un bară de oţel, nereușind să o facă pentru că a fost blocat de alți oameni.

Românul, salvat de la moarte de colegi

Salvată de cei prezenți, victima a fost dusă la spitalul din Cuneo, unde omul este încă spitalizat, cu un prognoză de 30 de zile de recuperare. Din fericire, românului i-a fost salvată viaţa.

Având în vedere ceea ce sa întâmplat, Carabinierii Unității Operaționale și Radiomobile ale Companiei din Fossano au plecat imediat la locul respectiv și prin mărturiile celor prezenți, obţinute la acea vreme, au reconstruit dinamica agresiunii.

Autorul, găsit în propria sa casă, la numai câțiva metri de locul unde au avut loc evenimentele, a fost arestat și dus în închisoarea Cuneo, conform instrucțiunilor Parchetului de pe lângă Tribunalul de Cuneo.

Cuțitul și bara de fier folosite la atacul asupra românului au fost supuse confiscării.

Avocatul patronului: „A greşit şi el”. Avocatul românului: „O execuţie”

Salento Andrea Carpinelli, apocatul patronului, a depus o cerere de revizuire împotriva reţinerii în închisoare, ordonată de procuror. „Clientul meu recunoaşte că a făcut o greșeală, având o reacție exagerată, iar victima l-a provocat”, a precizat Carpinelli, citat de lavocedialba.it

Românul este reprezentat de avocatul Roberto Ponzio di Alba, care a explicat clar situaţia: „Modalitatea acestui atac dezvăluie o dorință de a ucide din partea agresorului, care a lovit victima în zona gâtului, orice rană în acea zonă având o probabilitate uriaşă de deces. Agresorul apoi mi-a urmărit clientul cu o bară de fier, manifestând astfel din nou intenția de a ucide. Numai intervenția promptă a altor persoane a evitat ceea ce ar fi putut deveni o execuție”, precizează avocatul.

Alice: „Vixen e cecul meu pe care eu scriu suma pe care vreau sa o incasez!”

 

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here