Minor la volan, băut, prins de radar cu 100 de km/h în localitate

0
11
Publicitate Iasi

Un adolescent de 16 ani din Bistrița Bîrgăului are dosar penal, după ce s-a urcat beat la volanul unei maşini şi a gonit prin localitate cu o viteză mult peste cea legală. Mai mult, când polițiștii au vrut să îl oprească, a încercat să scape pe o străduță lăturalnică.

Oana, 35 de ani,Iasi

 

„În urma acțiunilor preventive efectuate, sâmbătă, de polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, au depistat în trafic un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula pe DJ 172D, prin localitatea Bistrița Bîrgăului, cu viteza de 103 km/h. Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit de echipajul de la Rutieră. Încercând să scape, șoferul împreună cu un pasager au intrat pe o stradă lăturalnică, după care au coborât din autoturism. Cei doi au fost prinși la scurt timp de polițiștii care au constatat faptul că șoferul este un minor de 16 ani, care consumase alcool”, anunţă IPJ Bistrița-Năsăud.

Adolescentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Ramona,29 de ani , Iasi

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here